Vegetarisk veckomeny 10

När det är så härligt väder vill jag fånga varenda sekund utomhus. Då blir det inte mycket tid över till matlagning. Men det gör inget! Det är några få veckor om året som det är så här, och då omfamnar jag det gärna. Här har ni veckans meny 🙂

Mån – ugnsomelett med gazpacho
Tis – hamburgare och macka med brie och comtéost
Ons – pressutskick: tomatpasta
Tor – grekisk sallad
Fre – burrito på smaka på Stockholm-festivalen

Ugnsomelett med gazpacho

Gazpacho, ugnsomelett

Vanligtvis brukar jag storhandla på söndagar, så att jag har mat resten av veckan. I måndags gapade dock min kyl tom och jag fick sno ihop ett gäng rester. I slutändan blev det en ugnsomelett med färskpotatis och västerbottenost tillsammans med överbliven gazpacho. Bra restmat måste jag säga. Jag kan fixa fram ett recept om ni vill ha det?

Hamburgare och macka med brie och comtéost

Boule boksläpp

I tisdags fick jag njuta av lyxen av att gå på ett boksläpp, i egenskap av vegobloggare. Det bjöds på kanongoda burgare och tabouli. Tack Gustav från Jävligt gott!

Pressutskick: tomatpasta

mutti

Jag fick hem ett härligt bud med krossade tomater från Mutti, inklusive alla ingredienser till en tomat- och olivpasta.

Grekisk sallad

grekisk pastasallad

När det är varmt och du inte lagar mat är det här den bästa salladen! Bara att göra en stor sats som räcker i flera dagar framåt.

Burrito

Brighton

Matfestivalen Smaka på Stockholm pågår den här veckan. Jag gick dit och käkade en burrito igår – som ärligt talat var sådär. Önskar att jag hellre fick äta den mexikanska maten på bilden, som intogs i Brighton.

Har du ätit något gott i veckan?

-Annie

Följ mig på bloglovin, instagram, pinterest och facebook

LÄNK TILL MINA VECKOMENYER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s