Veganska bruschetta-våfflor

Veganska våfflor, bruschetta

Bruschetta är ju en klassisk och enkel förrätt som är kanongod och naturligt helt vegansk i sitt originalutförande. Spexa till det men en våffla i botten istället för bröd vetja! Den söta och friska tomatsmaken gör sig fint med den feta och frasiga våfflan.

Till smeten använde jag samma recept som till våfflorna med veganskagen.

Veganska våfflor, bruschetta

Vill du spara mina recept och inte missa nya inlägg? Bloglovin’ är toppen för det!

Bruschetta-topping

250 g smakrika tomater, exempelvis babyplommon
½ kruka basilika
1 vitlöksklyfta
2 tsk vitvinsvinäger
1 msk olivolja
salt, peppar och en nypa socker

Halvera tomaterna och kläm/gröp ur kärnorna. Finhacka sen tillsammans med basilika. Blanda i en skål tillsammans med pressad vitlök och resten av ingredienserna. Smaka av och justera saltmängden.

Veganska våfflor, bruschetta

Imorgon är det den faktiska våffeldagen och då blir det ett riktigt grymt recept på sötpotatisvåfflor som jag jag tror att ni kommer gilla!

-Annie

Jag finns på Bloglovin’, Instagram och Facebook

FLER GODA RECEPT:
– Avokado eggs Benedict på våfflor
– Bánh mí, vietnamesiska mackor
– Vegansk misosoppa med pasta, svamp och tofu 

3 reaktioner på ”Veganska bruschetta-våfflor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s