När det är så härligt väder vill jag fånga varenda sekund utomhus. Då blir det inte mycket tid över till matlagning. Men det gör inget! Det är några få veckor om året som det är så här, och då omfamnar jag det gärna. Här har ni veckans meny 🙂
Mån – ugnsomelett med gazpacho
Tis – hamburgare och macka med brie och comtéost
Ons – pressutskick: tomatpasta
Tor – grekisk sallad
Fre – burrito på smaka på Stockholm-festivalen
Ugnsomelett med gazpacho
Vanligtvis brukar jag storhandla på söndagar, så att jag har mat resten av veckan. I måndags gapade dock min kyl tom och jag fick sno ihop ett gäng rester. I slutändan blev det en ugnsomelett med färskpotatis och västerbottenost tillsammans med överbliven gazpacho. Bra restmat måste jag säga. Jag kan fixa fram ett recept om ni vill ha det?
Hamburgare och macka med brie och comtéost
I tisdags fick jag njuta av lyxen av att gå på ett boksläpp, i egenskap av vegobloggare. Det bjöds på kanongoda burgare och tabouli. Tack Gustav från Jävligt gott!
Pressutskick: tomatpasta
Jag fick hem ett härligt bud med krossade tomater från Mutti, inklusive alla ingredienser till en tomat- och olivpasta.
Grekisk sallad
När det är varmt och du inte lagar mat är det här den bästa salladen! Bara att göra en stor sats som räcker i flera dagar framåt.
Burrito
Matfestivalen Smaka på Stockholm pågår den här veckan. Jag gick dit och käkade en burrito igår – som ärligt talat var sådär. Önskar att jag hellre fick äta den mexikanska maten på bilden, som intogs i Brighton.
Har du ätit något gott i veckan?
-Annie
Följ mig på bloglovin, instagram, pinterest och facebook