Ok, detta kära vänner är vad jag “lagar” när jag lägger all min energi på annat än mat (empiriska metoder 2 i nationalekonomi). Jag satt alltså och skrev tenta igår kl 16-19, så hela förra veckan präglades av stress, ångest och 0 tid i köket.
SÅ SKÖNT att det är över. Nu längtar jag efter ett ordentlig mål lagad mat! Därför har jag ägnat heeela dagen åt at göra seitan. Kolla mina instagram stories om du är nyfiken.
Jag hoppas kunna landa lite i veckan och ha tid att bjuda på några blogginlägg som är mer inspirerande än den här halvfabrikatsfesten. Hoppas att ni har överseende <3
Mån – makaroner och vegobollar
Tis – fryspizza
Ons – gnocchi med vitlöksfärskost, citron och edamame
Tor – keldas tomatsoppa med makaroner och mozzarellasticks
Fre – hämtmat från Babel deli
Makaroner och vegobollar
Fryspizza
Gnocchi med vitlöksfärskost, citron och edamame
Keldas tomatsoppa med mozzarellasticks
Hämtmat från Babel deli
-Annie
7 kommentarer
Haha alltså vad är oddsen? Inspirerad av dina lovord fick jag igår när jag planerade veckans mat för mig att testa gnocchi, så letade fram prick det receptet du la ut nu. Blev dagens middag och gick precis in här för att hylla detta recept! SÅ JÄDRANS GOTT! Fräste på några champisar och ett par charlottenlökar och blandade i med. 😍 Kan här med anse mig gnocchi-frälst. Och boursin-frälst.
Så med andra ord, självklart har man överseende med att bloggen inte alltid kan vara prio ett. Går iallafall ingen nöd på mig när det redan finns så mycket göttigt att rota fram i arkivet 👌🏼 Härligt att tentastressen är över iallafall, hoppas det gick bra!
Alltså!! Fan vad fint <3 <3 Gnocchi är så vansinnigt snabbt OCH gott. Bästa! Tack för dina fina ord <3
Underbart med gnocchi. Du frälste mig också.
<3
Haha kul att få se en sådan vecka också. Väldigt lik mina egna 😉 ÄLSKAR fasen vegobollar och mackaroner (eller med potatis) – så galet gott är det.
“Fryspizza” Jag skrattade högt, tack! 😀
Haha, nöden har ingen lag 😉