Jag har börjat med en ny grej på mina veckomenyer: att till varje meny välja ett recept från en bloggare. På så vis får jag inspiration i min matlagning samtidigt som jag passar på att bjussa på länkkärlek. Den här veckan blir det dubbelt upp med det!
Ni glömmer väl förresten inte Månadens Gröna? Temat för februari är baljväxter och ni lämnar era bidrag i temasläppsinlägget senast den 25:e. Vi har också en ny Facebooksida som du gärna får gilla om du är sugen på grön receptinspiration.
Följ mig på Bloglovin’ om du inte vill missa inlägg och vill spara recept. Jag postar också mycket innehåll på Instagram och Facebook.
Mån – Pizza med kronärtskockskräm och oliver (recept: Polichinelle)
Tis – One-pan gnocchi
Ons – Ölpanerad och friterad tofu med dillmos och veganskagen
Tor – Ajvarbulgursallad
Fre – Bönquesedillas med majskolv och krashad potatis (recept: Tuvessonskan och Zeinas Kitchen)
Pizza med kronärtskockskräm och oliver (recept: Polichinelle)
Hörrni, testa det här receptet! Det var så friskt och härligt med mixad kronärtskocka i botten. Stort + för att det gick snabbt. Jag testade att ha på balsamicocréme med ett fint resultat.
One-pan gnocchi
Jag måste ha ätit den här rätten minst 20 gånger senaste året? Den går lätt på under 30 minuter, producerar minimalt med disk och är dögod.
Ölpanerad och friterad tofu med dillmos och veganskagen
Rejält vegankäk när det är som bäst.
Ajvarbulgursallad
Snabbrecpetet nummer 1!
Bönquesedillas med majskolv och krashad potatis (recept: Tuvessonskan och Zeinas Kitchen)
Efter att ha lagat den här rätten har jag blivit lätt besatt av kombinationen svarta bönor, vårlök och kraftig cheddar. Det var förresten en höjdare att ha Zeinas krashade potatis till!
-Annie
Jag finns på Bloglovin’, Instagram och Facebook
2 kommentarer
men åh, kul att du testade pizzan! kommer ihåg att du skrev att du skulle, men vet ju själv att man ofta skriver något i exhaltering och sedan glömmer bort’att så gött att du kom ihåg! och ännu mer gött att du också gillade såklart <3
älskar konceptet krashad potatis, it made so much sense när jag såg bilden!