Mars är över och det blev en sjuhelvetes matbloggsmånad! Jag kämpade och slet med en 10-rätters vegansk påskbuffé som blev en riktig succé – högst upp på google och framlyft av metromode och expressensajten mittkok.se!
Jag gjorde dessutom inte mindre än fyra matiga våffelrecept, tre snabba pastasallader och lite annat smått och gott. Här har jag samlat allt på ett ställe. Länk till recepten i rubrikerna.
LÄS OCKSÅ:
– Mina samlade recept i februari
Bánh mí
Har du inte testat att laga detta ännu? Gör det bara – så värt det! Perfekt om du vill impa på någon/dig själv.
Pasta med valnötter, tomat, spenat och feta
Koka, hacka, blanda – klart!
Caprese med avokado
Löjligt enkelt och smarrigt.
Grekisk pastasallad
För att oliver är <3 <3
Snabb ajvarbulgursallad
Måste säga att den här förtjänar mer uppmärksamhet! Det går så snabbt och enkelt att röra ihop en ajvar- och honungsdressing och det blir riktigt rackarns gott ska du veta.
Vegansk skagenröra
Det finns goda skäl till att det här är ett av mina populäraste recept.
Smördegspajer med svamp- och tofufyllning
Smördeg + svamp är en riktig publikfriare. Helt veganskt dessutom!
(Nästan all smördeg i butik är vegansk)
Sallad med citron- och timjanmarinerade belugalinser och kronärtskockor
En lyxig, matig och citronsyrlig sallad som funkar på såväl påskbord som till grillat.
Veganska gratinerade potatishalvor med ostsmakPotatis + fett + salt är som bekant en ofelbar kombination.
Svamp- och nötpuckar med smak av timjan
En ny upptäckt och favorit här hemma.
Ett saftigt bröd som sköter sig själv.
Sötpotatisröra,vegansk senapssill, edamame- och myntaröra och basilika- och citronmajonnäsAlla måltider blir bättre med några röror!
Avokado eggs BenedictEn krämig brunchdröm.
Våfflor med veganskagen
Varför inte lite skagen på våfflorna också?
BruschettavåfflorBruschetta fungerar lika bra på våfflor som på bröd.
Veganska sötpotatisvåfflor med pulled oumphRiktigt maffiga veganvåfflor – ett mycket populärt recept.
Vegansk citronpasta med kronärtskocka och belugalinserPerfekta bjudrätten, då den är lyxig, smakrik och enkel att lyckas med.
Vad har du lagat och ätit i mars? Lämna gärna en rad i kommentarsfältet om du har ett tips på något gott som jag inte får missa!
-Annie
Följ mig på bloglovin’, instagram, facebook och pinterest
15 kommentarer
Vilken supermånad du verkar haft! Bra jobbat! Det här inlägget ska absolut sparas ner och tas fram när mat-inspirationen tryter. Ha en fin fredag!
Men tack Fredrika! Ha en toppenhelg! 🙂
tappade ju hakan lite första gången jag såg sötpotatisvåfflorna! måste testas snarast
Åh, ja, dom är faktiskt toppengoda! Trevlig helg 🙂
haha fasen, nu gick jag in här IGEN när jag var hungrig 😉 not good!
Haha, hoppas att du fick i dig någon mat 🙂
hurra för succé!!
Jaa! Eller hur! <3
[…] GOTT: – Mina samlade recept i mars – Megakrämig soltorkad tomat-carbonara – Tre spexiga recept med […]
Hej! Alltså, jag har totalt snöat in på vietnamesisk kycklingsallad – superlätt att vegofiera. Istället för kyckling, ta tofu/tempeh och låt ligga i marinad med lite soja, sesamolja och bankat citrongräs/limeblad en stund innan tillagning (tror det gör sig bäst som ungsstekt i det här receptet för lite annan textur) och byt ut fisksåsen i dressingen mot antingen mörk soja eller misopasta. Hör av dig om du testar! 🙂
http://mormorsplommonmarmelad.blogspot.se/2016/03/vietnamesisk-kycklingsallad.html
Åhåhåhåå vad gott det låter!
Så himla härligt att det gott så bra för dig – du har ju levererat top notch-kvalitet från start så det förvånar mig inte! måste ligga mycket jobb bakom att kreera så bra recept och ta snygga bilder och jag är glad att du får lön för mödan!
Finaste och bästa kommentaren! Mitt hjärta bara sväller <3 Och ja, herre vad tid jag lägger på denna blogg. Jag vill bli mycket mycket skickligare på det jag gör och det kräver verkligen en massa övning!
[…] recept i februari, mars, april och […]
[…] LÄS MER: Bajstransplantationer, diethat och raw food-trams Bästa sommarmaten – en lista Samlade recept i mars […]