Från och med nu går jag in i fullt jul-mode i matlagningen! Jag har planerat två olika veganska julbuffér + några lakto-ovo-vegetariska rätter som jag kommer att portionera ut från slutet av november fram till jul.
Som alltid har jag storslagna planer, men jag får se vilken ambitionsnivå som är rimligt hålla. Jag är också i slutfasen av att skriva min kandidatuppsats i nationalekonomi, och den behöver en hel del kärlek.
Har du som läser några önskemål till mina vegetariska julbufféer? Allt för mina följare <3
Nu till veckomenyn:
Mån – Vietnamesisk nudelskål
Tis – Pasta med den bästa tomatsåsen
Ons – Seitanstek med pepparsås och ostig potatisgratäng
Tor – Asiatisk korv med bröd & den bästa tofun
Fre – Lyxtacos
Följ mig på bloglovin’ om du inte vill missa mina inlägg och vill spara recept.
Vietnamesisk nudelskål
Pasta med den bästa tomatsåsen
Seitanstek med pepparsås och ostig potatisgratäng
Jag har varit på jakt till ett substitut för julskinkan och jag tror att jag kan ha hittat det! Receptet dyker upp i slutet av november.
Asiatisk korv med bröd & den bästa tofun
Lyxtacos
-Annie
Jag finns på bloglovin’, instagram och facebook
5 kommentarer
alltså nudelskålar; jag gillar det så himla mycket!!
Jaa, bästa! <3
Wihooo, ser framemot julbufféer från dej! Själv älskar jag saffran i mat, så gärna nåt med saffran som huvudkrydda i ett icke-sött recept. 🙂
Åh, ÄLSKAR saffran också! Åt inte mindre än två saffransmiddagar i helgen (bouillabaisse och saffransrisotto, så smarr!) och har minst ett saffransrecept till julen som inte är sött som kommer upp någon gång i veckan eller nästa vecka. Tack för din kommentar! <3
Lät asgott med saffransrisotto ju. Väntar med spänning på julreceptet!