En riktig toppenvecka i matväg har passerat! På onsdagen pallade jag verkligen inte ställa mig framför spisen, så det fick bli en nödlösning. Jag ångrar ingenting 🙂
Mån – pasta med tomat, spenat, feta och valnötter
Tis – vietnamesiska mackor, bánh mí
Ons – mozzarellasticks och en burk oliver
Tor – vegansk minestrone
Fre – middag på Gamla Amsterdam Cheese Shop & Cheese Bar
Lör – lyxig vegansk citron- och kronärtskockapasta
LÄS OCKSÅ:
-vegetarisk veckomeny 1
-vegetarisk veckomeny 2
Pasta med tomat, spenat, feta och valnötterMåndagar är alltid väldigt stressiga för mig, så då passar det med mat som jag bara behöver hacka och blanda. Den här rätten innehåller 5 ingredienser och tar 15 min att laga och den är dessutom fullpackad med energi.
Vietnamesiska mackor, bánh mí
En av min absolut favoriträtter! Jag följer mer eller mindre receptet i länken till punkt och pricka. Om ni vill kan jag göra ett inlägg på svenska där jag också översätter alla mått.
Mozzarellasticks med sriracha-mayo (+ en burk kalamata :D)
Mmmmm
Vegansk minestrone
Jag har använt underbaraclaras minestronrecept som grund, men ändrat lite grann. I min minestrone körde jag på tomatkross, purjo, morot, palsternacka, belugalinser och en massa chili och oregano. På toppen en klick havre fraiche.
Raclette på Old Amsterdam Cheese Bar
Kanske det mysigaste stället på Södermalm? En utförlig recension är på gång.
Lyxig vegansk citron- och kronärtskockapasta
Den ultimata veganpastan! Citron, timjan, kronärtskocka, körsbärstomater och belugalinser <3
– Annie
6 kommentarer
Åh snälla gör ett svenskt recept på Banh Mi 🙂
Ska bli!
Aah alltså dina pastarätter <3
Blev en ganska pastatung vecka, hehe 🙂
Nom nom på allt! Har du pinterest förresten? Är min främsta inspirationskälla för matlagning!
ja absolut! Jag håller verkligen med, bygger typ alla mina recept därifrån:
https://se.pinterest.com/vegokak/