Länkkärlek – 4 somriga blogginlägg

Hoppas att ni alla har haft en fin midsommar ❤  Jag själv hängde ute i skärgården och pendlade mellan att sörja Brexit med mina engelska vänner som jag var där med och att sjunga snapsvisor och bada. Det var ändå härligt att få dela allt det med varandra.

Nu kör vi igång med en somrig variant av veckans länkkärlek!

Månadens gröna: jordgubbar – era bidrag

juni

Jordgubbar är ju allmänt känt världens godaste bär, så därför är jag extra glad över temat för Månadens gröna  i juni. In och spana på 21 stycken påhittiga och dögoda recept inne hos Lovisa/Polichinelle! Tips: spara hennes inlägg på bloglovin’, för att kunna plocka fram vid ett lämpligt tillfälle. (Bild från värden Tina/Grönt varje dag)

6 inspirerande tech-tips inför festen, bröllopet eller dopet

teknik-tips-party-fest-blogg

Sommarfester är bland det bästa jag vet och Elin/Teknifik har satt ihop en grym lista med teknifig (ok, kom just på detta ord) festpepp. Jag gillar särskilt hennes tips om en digitial önskelistetjänst där vänner och familj kan markera vilka presenter de tänker köpa, utan att föremålet för festen kan se det. Så jävla smart!

Så fyndar du på sommarens loppisar

loppisfynda-i-sommar

Jag tillhör faktiskt skaran av människor som inte älskar att skrota runt på loppisar. Egentligen vill jag vara det av hållbarhetsskäl, och för att jag gillar unika prylar med en historia – men tyvärr. Det kanske bara krävs lite övning för att komma in i det? Sofia/Hildas bjuckar på några superbra tips som jag ska spara och ta till mig nästa gång jag går på loppisjakt. Och visst blir jag nog allt lite sugen efter hennes inlägg.

11 places I wanna travel to

barcelona

Min sommar är fylld av jobb, medan jag är fylld av reslängtan. Jag bryr mig egentligen inte om att åka långt – jag önskar mig bara 2-3 veckors miljöombyte och semester. Men det får vänta till nästa år. Under tiden drömmer jag mig bort med Vickys härliga lista.

MER LÄNKKÄRLEK:
Tuvessonskan – ett matgeni
Chickpeas and Understanding – en blogg att upptäcka
Bloggkärlek – 7 inlägg som du borde läsa

-Annie

Följ mig på bloglovin, instagram och facebook

12 reaktioner på ”Länkkärlek – 4 somriga blogginlägg

  1. Tack snälla för länkkärleken! Om du en dag får lust för en loppisrunda så hoppas jag att du får god fyndlycka så att du inte bli avskräckt! 🙂
    Jag ska kolla in de där 11 tipsen med de 11 häftiga resmålen. Tack för tips!
    Önskar dig en fortsatt härlig dag! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s