Om mig
Namn: Annie Månsson
Född: 18 mars 1990
Bor: på Södermalm i Stockholm med min man
Gör: delägare och konsult i hållbarhetsbyrån U&We och driver Vegokäk
Aktuell med: min debutkokbok “Vegokäk – lättlagade middagar”
Kontakt och samarbetsförfrågningar: vegokak@gmail.com
Om bloggen
Vegokäk är en blogg om vegetarisk matlagning med fokus på middagar. Här lägger jag upp recept som är lättlagade och packade med kolhydrater.
På senare år har min onlinenärvaro främst hållit sig till Instagram, och mer nyligen även TikTok, och det är också där man hittar majoriteten av mina recept i dagsläget.
I april 2023 släppte jag min debutkokbok “Vegokäk – lättlagade middagar“.
Populära recept
Dekadent melanzane-lasagne med parmesansås
Megakrämig soltorkad tomat-carbonara
Bánh mí – vietnamesiska mackor
Snabb tofu i röd curry med lime
Belugabouillabaisse
Smörstekt gnocchi med tomat, mozzarella & basilika
11 kommentarer
[…] Om bloggen och mig […]
Hej. Har en liten fråga. Först tack för spännande recept. Kan man göra veganvårrullen dagen innan?
Hej! Jag ber om ursäkt för det sena svaret! Om du pratar om färska rispappersrullar så gå dessa att göra dagen innan. Förvara i en lufttät burk eller under en fuktig handduk i kylen. Tänk på att rullarna inte bör nudda varandra eftersom dom då kibbar ihop. Lycka till! <3
Fortsatt all Lycka till med Dina värv !
Tack ska du ha! 🙂
bästa presentationen jag nånsin läst på en blogg tror jag. ok stryk “tror” och ersätt med “vet”.
Men hallåå, förtjänar jag all denna kärlek??? <3
Hittade din blogg I går när jag sökte lite festligare nyårsmat till vegandottern. Jag vill låta dig veta att den ger oss enormt med inspiration!
Tack så hemskt mycket för att du säger det! Kommentarer som dina ger mig blogglust! Säg bara till om det är något du undrar över eller om det finns någon recepthjälp som jag kan ge 🙂
TACK för att du har gett mig lust och ork till att börja laga mat igen efter en tid med två småbarn, cancersjukdom och förändringar i livet. Otroligt vackra foton och goda recept! Stor variation och snygg layout på allt du gör! 😀 Sara
Hej Sara! Jag blir så ofantligt glad för din kommentar. Att få mina följare att känna matglädje är mitt största mål med den här bloggen. TACK för att du tog dig tiden att kommentera. Jag hoppas att du är på bättringsvägen nu ❤️❤️❤️ Du ska alltid veta att jag svarar på frågor och funderingar och att jag gör mitt bästa för att uppfylla önskemål från er som läser. Säg bara till om det är något så försöker jag att fixa det. Kram!