Hem Om Annie

Om Annie

Annie Månsson

Om mig

Namn: Annie Månsson
Född: 18 mars 1990
Bor: på Södermalm i Stockholm med min man
Gör: delägare och konsult i hållbarhetsbyrån U&We och driver Vegokäk
Aktuell med: min debutkokbok “Vegokäk – lättlagade middagar
Kontakt och samarbetsförfrågningar: vegokak@gmail.com

Friterade tacos

Om bloggen

Vegokäk är en blogg om vegetarisk matlagning med fokus på middagar. Här lägger jag upp recept som är lättlagade och packade med kolhydrater.

På senare år har min onlinenärvaro främst hållit sig till Instagram, och mer nyligen även TikTok, och det är också där man hittar majoriteten av mina recept i dagsläget.

I april 2023 släppte jag min debutkokbok “Vegokäk – lättlagade middagar“.

engelsk paj

Populära recept

Dekadent melanzane-lasagne med parmesansås
Megakrämig soltorkad tomat-carbonara
Bánh mí – vietnamesiska mackor 
Snabb tofu i röd curry med lime
Belugabouillabaisse
Smörstekt gnocchi med tomat, mozzarella & basilika

Jag finns också på Instagram & TikTok

Guldris och lökbhaji

11 kommentarer

Recension: crêperie fyra knop – Vegokäk 2016-03-05 - 12:37

[…] Om bloggen och mig […]

Reply
Annika 2017-12-08 - 13:06

Hej. Har en liten fråga. Först tack för spännande recept. Kan man göra veganvårrullen dagen innan?

Reply
Annie/Vegokäk 2017-12-10 - 08:13

Hej! Jag ber om ursäkt för det sena svaret! Om du pratar om färska rispappersrullar så gå dessa att göra dagen innan. Förvara i en lufttät burk eller under en fuktig handduk i kylen. Tänk på att rullarna inte bör nudda varandra eftersom dom då kibbar ihop. Lycka till! <3

Reply
Josef Boberg 2016-09-25 - 20:36

Fortsatt all Lycka till med Dina värv !

Reply
Annie/Vegokäk 2016-09-26 - 06:29

Tack ska du ha! 🙂

Reply
lovisa/polichinelle 2016-10-31 - 12:04

bästa presentationen jag nånsin läst på en blogg tror jag. ok stryk “tror” och ersätt med “vet”.

Reply
Annie/Vegokäk 2016-10-31 - 13:07

Men hallåå, förtjänar jag all denna kärlek??? <3

Reply
Ann-Catrin 2016-12-30 - 14:36

Hittade din blogg I går när jag sökte lite festligare nyårsmat till vegandottern. Jag vill låta dig veta att den ger oss enormt med inspiration!

Reply
Annie/Vegokäk 2016-12-30 - 15:56

Tack så hemskt mycket för att du säger det! Kommentarer som dina ger mig blogglust! Säg bara till om det är något du undrar över eller om det finns någon recepthjälp som jag kan ge 🙂

Reply
Sara 2017-09-02 - 07:06

TACK för att du har gett mig lust och ork till att börja laga mat igen efter en tid med två småbarn, cancersjukdom och förändringar i livet. Otroligt vackra foton och goda recept! Stor variation och snygg layout på allt du gör! 😀 Sara

Reply
Annie/Vegokäk 2017-09-02 - 07:13

Hej Sara! Jag blir så ofantligt glad för din kommentar. Att få mina följare att känna matglädje är mitt största mål med den här bloggen. TACK för att du tog dig tiden att kommentera. Jag hoppas att du är på bättringsvägen nu ❤️❤️❤️ Du ska alltid veta att jag svarar på frågor och funderingar och att jag gör mitt bästa för att uppfylla önskemål från er som läser. Säg bara till om det är något så försöker jag att fixa det. Kram!

Reply

Lämna en kommentar