Världpremiär för Vegokäk på YouTube!!!

Nu lämnar jag den här bitvis väldigt arga och ledsna #metoo-veckan bakom mig för att äntligen ge mig in på mitt nästa äventyr: YouTube!!!

Jag har skjutit på det så länge för att jag hela tiden har varit så rädd för att inte vara tillräckligt bra – men nu skiter jag i det och kör bara! Precis som med bloggen så har jag bestämt mig för att jag får lära mig längs vägen.

Om ni vill prenumerera på min kanal blir jag förstås skiiitglad.

Till en början tänker jag ladda upp ett klipp i veckan, och efter det får jag se om jag bestämmer mig för att göra mer eller mindre än så. Innehållet kommer att likna det som finns på bloggen, men det kommer att vara personligare och närmare.

Självklart blir det en massa kolhydratstinna middagar, men det blir också guider till vegetarisk matlagning, rants där jag gör upp med hälsohetsare, hacks för en roligare vegovardag och en massa annat.

KLICKA ER IN PÅ LÄNKEN FÖR ATT PRENUMERERA

Ha nu en grym vecka!

– Annie

Jag finns på YouTubeBloglovin’Instagram och Facebook.  

11 reaktioner på ”Världpremiär för Vegokäk på YouTube!!!

 1. Annie! Du är så viktig i den här världen och tyckte du gjorde ett superjobb i din första video 🙂 känner att det är så jävla uppfriskande och tryggt att höra dig prata om mat på det här sättet; går under av att bo med en av mina flatmates här som vi vid varje måltid (som är kolhydratsfri) säger ”it’s both healthy and delicious” som en hjärntvättad (stackars) tjugoåring. Har försökt påpeka hur det påverkar mig men hon vill inte höra på det, så jag fortsätter med mina potatis-i-alla-måltider-fasoner och försöker hålla huvudet ovan vatten.

  Tack för det du gör. Du är grym ❤

  Gilla

  • Åh tack!!! Blir så jävla glad att du säger det! Tycker ibland själv att det är svårt att inte dras med, men jag vet också att när jag väl gör det så mår jag verkligen uuuselt. Massa skam och skit, och så äter jag inte alls bättre? Vet inte om Irland är likt UK på den fronten, men när jag bodde där så var det verkligen sjukt hur öppet ALLA bantade. Tror på riktigt att det snackades vikt varje lunch. Så sämst!

   Heja dig som gör vad du kan! Skitmodigt att säga ifrån tycker jag.

   En stor kram till dig ❤ ❤ ❤

   Gilla

 2. Ja, vad roligt med videoformat också! Jag gillar din kolhydratsglädje och det är så himla tråkigt att prata med personer som är dietfixerade. Ser också många kvinnor som lagar mat till hela familjen och sen själv äter de bara salladen (och så ofta kött). Oftast ligger fokus på ”vad gör maten med mitt utseende” och inte ”hur MÅR min kropp av den här maten”? Vi ska ju föda och nära oss på det vi äter, inte använda kosten som någon slags självspäkning. Jag håller med dig när det gäller lustfyllt ätande och lagande.

  Om jag får ge ett litet tips, fast du har säkert tänkt på det redan: det skulle vara najs med bakgrundsmusik till receptvideorna – jag trodde först att jag hade stängt av ljudet. Eller så kanske du kommer göra voiceovers? Spännande i vilket fall, jag har redan prenumererat!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s