Vegetarisk veckomeny – tentaperiod = nödlösningar

Ok, detta kära vänner är vad jag ”lagar” när jag lägger all min energi på annat än mat (empiriska metoder 2 i nationalekonomi). Jag satt alltså och skrev tenta igår kl 16-19, så hela förra veckan präglades av stress, ångest och 0 tid i köket.

SÅ SKÖNT att det är över. Nu längtar jag efter ett ordentlig mål lagad mat! Därför har jag ägnat heeela dagen åt at göra seitan. Kolla mina instagram stories om du är nyfiken.

Jag hoppas kunna landa lite i veckan och ha tid att bjuda på några blogginlägg som är mer inspirerande än den här halvfabrikatsfesten. Hoppas att ni har överseende ❤

Mån – makaroner och vegobollar
Tis – fryspizza
Ons – gnocchi med vitlöksfärskost, citron och edamame
Tor – keldas tomatsoppa med makaroner och mozzarellasticks
Fre – hämtmat från Babel deli

Makaroner och vegobollar

köttbullar

Fryspizza

pizza

Gnocchi med vitlöksfärskost, citron och edamame

Boursin-gnocchi

Keldas tomatsoppa med mozzarellasticks

soppa

Hämtmat från Babel deli

babel deli

-Annie

7 reaktioner på ”Vegetarisk veckomeny – tentaperiod = nödlösningar

  1. Haha alltså vad är oddsen? Inspirerad av dina lovord fick jag igår när jag planerade veckans mat för mig att testa gnocchi, så letade fram prick det receptet du la ut nu. Blev dagens middag och gick precis in här för att hylla detta recept! SÅ JÄDRANS GOTT! Fräste på några champisar och ett par charlottenlökar och blandade i med. 😍 Kan här med anse mig gnocchi-frälst. Och boursin-frälst.

    Så med andra ord, självklart har man överseende med att bloggen inte alltid kan vara prio ett. Går iallafall ingen nöd på mig när det redan finns så mycket göttigt att rota fram i arkivet 👌🏼 Härligt att tentastressen är över iallafall, hoppas det gick bra!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s