9 höstönskningar

Några härliga saker som jag hoppas kunna göra i höst:

Landet

Åka på workation till mitt landställe med Teknifik, Cashew Kitchen och förhoppningsvis Lugnochfin. Så pepp!!! Vi kanske mest kommer att pimpla vin och ta långa promenader – men det är också halva poängen.

Att få hänga afk (=away from keybord), snacka med andra som fattar ens drömmar och ambitioner, inspireras på kuppen och kanske få lite jobb gjort på det. Jag är så glad att jag vågade fråga Elin, Agnes och Louise som jag faktiskt bara har träffat en gång tidigare!

Sommar

Paddla kajak runt söder. Det som inte blev av i somras skulle vara fint att få till i höst, när Långholmens träd står i brand.

Annierymd

Köra filmfestivalen. Jag är en gammal festivalräv som har varit ansvarig för operationerna på biografen Grand flera år. I höst har jag det tight om tid, men jag kommer att hitta en väg för att vara med på någon kant. Novembers mörker blir lite mer hanterbart med massvis med kvalitetsfilm.

Mjölkö
blott 16 bast i höstlovssnö ute på Mjölkö

Åka ut till Mjölkö på reunion med klasskompisarna som jag hängde mest med i gymnasiet. Det är ganska exakt 10 jävla år sen vi började gymnasiet. Så sick hur livet har accelererat efter tonåren. De kommande 10 åren kommer säkert att gå dubbelt så fort. 


Klänning

Hitta något tillfälle att ha på mig min smaragdgröna sammetsklänning. Jag som inte ens bär klänningar nuförtiden förälskade mig i den här dömjuka och lyxiga skapelsen förra vintern. Någon som vill ha mig som +1 på Nobelfesten??

Brighton

Resa till Brighton. Jag känner akut att jag behöver vara i min gamla hemstad oftare. Ibland värker det i mig av all längtan. I höst har jag egentligen varken tid eller råd, men önska går ju. I januari tar jag examen, och då förtjänar jag i alla fall en resa dit som present till mig själv.

Sommar

Springa en massa runt söder. Är det orimligt att jag aldrig tröttnar på stigarna som går längs vattnet?

Vegokäks påskbuffe, veganskagen

Göra några riktigt bra jul-recept som får mycket spridning. Jag ska försöka ge min påskbords-succé en match. Nu har jag ändå lärt mig ett och annat som jag inte kunde då.

Brighton

Dra ner en vända till Malmö. Det är ju bara inte okej att jag aldrig har varit där! Den perfekta falafeln hägrar. Har jag tur kanske Polichinelle och/eller Tuvessonskan är lediga för att ses på en bärs!

Vad har du för höstönskningar?

-Annie

14 reaktioner på ”9 höstönskningar

 1. Älskar höst!!! Så pepp på vår workation!!!!!!
  Klänningen wow. Du måste VERKLIGEN hitta ett tillfälle för den. Jag har en idé – bjud in till en riktigt fancy nyårsmiddag! ELLER spara slantar och ta en drink i någon riktigt snofsig bar på Östermalm och låtsas var påväg till en riktigt fin gala. ELLER gå på en opera-premiär! Varsågod för idéer. 😉

  Gilla

 2. Ååh, workation låter ju awesome! Vad kul ni kommer ha!!

  Och paddla kajak runt söder ligger också på min önskelista! Hade tänkt göra det i somras men nu är det redan slutet på september :p

  Gilla

 3. men alltså det här är ju nästan sjukt?! jag började läsa inlägget och blev helt ”FASEN VAD KUL DET VORE ATT TRÄFFA ANNIE NÅN GÅNG OCH DRICKA BÄZZ” och så hade du skrivit det här??? det är ju tametusan *ment 2 be* nu. vi styr LÄTT upp något!! kom bah kom!!!

  Gilla

 4. Låter ju som du har en riktigt härlig höst att se fram emot! Jag som senaste veckan fått någon alldeles för tidig jul-feeling blev orimligt pepp på punkten om julbord! 🎅🏼

  Gilla

 5. Åh att träffa kollegor är ju den bästa grejen! Boostar verkligen självförtroende och peppar! Jag åker iväg med ett gäng aspirerande författare/skribenter till Paris på onsdag och det känns så härligt att få den tiden och samtidigt få se en spännande stad!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s