Några saker som jag köpte i UK

Köpt i UK

Det sista jag gjorde den här sommaren var att åka på en kort tågluff sträckan Brighton-London-Manchester-Edinburgh. Så bra grej alltså! Jag kommer att återkomma mer till det i fler inlägg, men jag tänkte börja med att visa upp vad jag köpte på min resa.

Köpt i UK

En axelremsväska i tweed. Jag börjar ruttna på att alltid ha mobil + nycklar + plånka i jeansfickan/handen, dels pga knöligt och dels pga att jag med jämna mellanrum tappar bort mina prylar med fick-metoden, så det här känns som ett mycket bra köp.

Köpt i UK

1. Hudvård är något som jag väldigt sällan slänger mina slantar på. Men jag är riktig torris i fejset, snudd på frasig – och jag har hört gott om den där prylen längst till vänster av tre beautybloggare som jag respekterar, så jag tog chansen att inhandla en flaska  Pixi Glow Tonic när jag var i London.

2. En onödigt dyr, men fin anteckningsbok som jag har döpt till ”en lista om dagen”. Mitt första entry: 9 skäl att flytta till Edinburgh.

3. Samma kajalpenna från Lancôme sen jag har använt sen jag var 12. En ny räcker typ i två år.

4. En inspirationsbok för mig som delvis försöker göra online-karriär.

Köpt i UK

Jag ville egentligen köpa med mig mer matprylar hem, men jag hade ingen lust med att kånka runt på det i väskorna under tågluffen, så jag nöjde mig med dessa två från en nördig kryddbutik i Brighton.

1. Za’atar (en örtblandning) som jag tänker använda i tomatsås, hummus och grytor.

2. En mörkare variant misopasta, som får fungera som umami-boostare i bland annat risotto, pastasåser och och soppor.

Köpt i UK

Potentiellt bästa köpet: den här döööfina, sammetslena skjortan med button-downkrage i skimrande duvblå manchester. Tyget är inte alls styvt som manchester kan vara ibland, utan lätt och mjukt.

Köpt i UK

I Brighton gick jag loss och köpte tre(!!) katter – två pins i emalj och en tygpatch. Jag älskar att de alla är i olika sinnesstämning – en tröttis, en smygis och en busig/arg rackare.

Annie i denim

Pinsen i emalj får sitta på min jeansjacka och tygpatchen hittar nog också en plats tids nog.

Slutshoppat för den här gången och ett tag framöver!

-Annie

Följ mig på bloglovin’instagram och facebook 

4 reaktioner på ”Några saker som jag köpte i UK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s