Samlade recept juni + bloggplaner för sommaren

Juni har swishat förbi och nu går jag in i juli – en intensiv jobbmånad. Imorgon tar jag båten över till Visby för att jobba på Almedalen för Naturskyddsföreningen, vilket också blir det sista jag gör där efter två terminer av praktik/jobb på klimatavdelningen. Sen blir det fysiskt tuff brevbäring på Posten sex veckor framåt, innan jag tar drygt en veckas välförtjänt ledighet innan min sista termin som nationalekonomistudent sätter fart.

Juni

Från och med nu fram till slutet av augusti kommer jag att dra ner på ambitionen kring bloggen – för att ge mig själv tid att bada, läsa böcker och hänga i parker. På söndagar blir det även fortsättningsvis recept, men i övrigt blir det mer sporadiska uppdateringar.

Följ mig på bloglovin’ och på Facebook för att inte missa något! På instagram blir det nog tätare uppdateringar – där heter jag vegokak.

Juni

Jag är fortfarande sprängfylld med idéer och jag kommer att fortsätta samla en massa material och fota under den här perioden. Lagom till hösten kan jag lova att det kommer att hända mycket här på bloggen! Jag håller bland annat på att ta mina första staplande steg till att göra filmer.

Juni

Har du förresten några önskemål om recept/inslag här på bloggen?
Mer budget/vegan/bjudmat/snabblagat? Mer personligt/dietkritik/feminism/hållbarhet/långdistanslöpning? Du som läser är det viktigaste jag har och jag vill hemskt gärna veta vad du tycker ❤

Men nu är det dags att köra igång med månadens recept! De presenteras i fallande popularitetsordning den här gången.

Samlade recept i februari, mars, april och maj

Umamibomben

risskål


Vegetarisk gubbröra

Vegetarisk gubbröra


Veganska ugnsvarma ”sushirullar” med nutella, marshmallows och jordubbar

S'mores sushi


Ugnsrostade kikärtor med tre såser och falafeltillbehör

Ugnsrostade kikärtor


Vegansk citronrisotto med parmesantricket

Citronrisotto


Världens godaste västerbottenpaj

Västerbottenpaj


Smörstekt gnocchi med tomater, mozzarella och basilika

Smörstekt gnocchi

Vilket recept tycker du ser godast ut?

-Annie

Följ mig på bloglovin’instagram, facebook och pinterest

ANDRA VÄLBESÖKTA INLÄGG FRÅN JUNI:
Strävan efter framgång, del 1 – därför bloggar jag
Strävan efter framgång, del 2 – mina 8 bloggstrategier
Bucket list: sommaren 2016

18 reaktioner på ”Samlade recept juni + bloggplaner för sommaren

  1. Åh! Jag ser gärna att du skriver lite mer kring långdistanslöpning och hur en kan äta för att prestera bra! Alltså inte vilken diet etc utan typ ”den här rätten är perfekt som återhämtning efter ett långt pass”.

    Gilla

  2. Åh vad roligt att få jobba med Naturskyddsföreningen på Almedalen! Hoppas du hade det riktigt bra! Kommer sakna uppdateringar här, men följer ju dig på instagram också! Och jag förstår dig verkligen, under hösten/våren är det svårt att hinna med både blogg, jobb och plugg! Ha en riktigt härlig sommar! Kram!

    Gilla

  3. Oj vad mycket du ska göra! Jag har gått in i fullt semester + vänta på bäbis-mode så det lät lite övermäktigt, men roligt och spännande! 🙂 Jag tyckte umamibomben såg jättegod ut fast allt såg verkligen gott ut. Hjälper ju inte att jag sitter och väntar på att sambon ska komma hem med frukostingredienser 😛

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s