Länkkärlek – en blogg att upptäcka

burgare

Fan och jävlar vad mycket grymma brudar det finns på internet! Som dag efter dag levererar innehåll av toppkvalité, värdigt vilken creddig tidning som helst. Tisdagar inne hos mig är från och med nu tillägnat alla dessa guldstjärnor. Spara mina inlägg om länkkärlek på bloglovin’ om du vill bygga upp en fet inspirationsbank ❤

Idag vill jag lyfta fram en av mina mest hängivna läsare, som också råkar stå bakom en toppenfin blogg. Nämligen:

Linnea från Chickpeas and Understanding

linnea

Linnea kommer från Sverige, men hon bor i Skottland – där hon knegar och lagar kreativt och rejält vegankäk. Helt i min smak alltså! Kan ju säga att min ”spara”-knapp på bloglovin’ går het när hon lägger upp nya recept. Följ henne där du också!

Faktumet att hon bor i Skottland gör att jag gillar hennes blogg extra mycket. Jag hoppas ju på att flytta till Edinburgh hösten 2017 – så hon hjälper mig att drömma mig bort med bilder av slottsruiner och rullande gröna kullar.

Låt oss ta en titt på några favoritinlägg:

Tacos med jordgubbs- och avokadosalsa

jordgubbar

Det här skulle kunna bli mitt favoritbidrag i juni till Månadens gröna!

Fyllda sötpotatisar

potatis

Ge mig nu, tack.

Avokadopasta

pasta

Måste testa det här ❤

En guide till att WWOOF:a

wwoof

Linnea bloggar inte bara om mat. Hon har rest en hel del och har skrivit en fin guide för er som drömmer om att hänga i Australien en längre tid.

Ja ni ser ju. En bloggpärla!

Har du tips på någon (gärna mindre) blogg som jag borde följa?

– Annie

11 reaktioner på ”Länkkärlek – en blogg att upptäcka

 1. Men vilket fint inlägg! Har också tänkt att tipsa om andras bloggar/recept på min blogg, det finns ju så otroligt många duktiga bloggare här ute 🙂

  Vad ska du göra i Skottland? 🙂 Ville alltid flytta dit när jag var yngre..

  Gilla

  • Tack! Linnea är grym!
   Jag tycker absolut du ska satsa på länkkärlek, det är verkligen aldrig fel ❤
   Jag hoppas på att komma in på en master i "carbon management" – ekonomi, politik och klimat, allt i ett 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s