Bucket list: sommaren 2016

Anniemidsommar

Är det fler än jag där ute som ska knega i princip hela sommaren lång? För mig blir det två jobb: först fem veckor på klimatavdelningen på Naturskyddsföreningen och sen ytterligare fem veckor som brevis på gamla goa Posten. Jag ser faktiskt fram emot det! Visst, jag skulle ej banga på mer ledigt, men jag tänker bejaka sommaren maximalt ändå. Till min hjälp har jag en lista – eftersom det är så jag jobbar. Går det förresten att religiöst tro på listors kraft? Jag tror nog bestämt att jag gör det i så fall. Inspirationen kommer från Sara/Träningsglädje som hade gjort en så härlig sommar-bucket list på sin blogg. Haka gärna på du med!

Sommaren 2016 – en bucket list

Sommar

☀Äta jordgubbar och färskpotatis flera dagar i veckan

☀Åka upp till landet och bara skrota över en helg

☀Jobba på Almedalsveckan

☀Bada innan och efter jobbet – även när det inte är strålande väder

Sommar

☀Följa med grabbarna i Atlantic Francis på en festival

☀Vara på något landställe på midsommar

☀Springa långt, utan krav och stanna för att fika längs vägen

☀Läsa böcker

Anniesommar

☀Göra en massa enkla, matiga sallader med sommarens frukter i: bigarråer, nektariner, jordgubbar, hallon, pakistansk mango, vattenmelon

☀Gå på härligt töntig och opretentiös utejympa

☀Dra på minitågluff i UK med min snubbe

Sommar

☀Leva husliv hos mina päron i någon vecka

☀Åka ut i skärgården

☀Äta middag i Skinnarviksparken efter jobbet

☀Paddla kajak runt Södermlam

Sommar

☀Gå på/hålla i en sommarfest

☀Upptäcka flera platser att bada på i närheten där jag bor

☀Hänga i boulebar Tantolunden

Sommar

Vad har du för sommarplaner? Ska du sommarjobba?

-Annie

Följ mig på bloglovin, instagram, pinterest och facebook

LÄS MER:
12 studentpresenter till vegetarianen
Bästa sommarmaten – en lista
Listan om mat

9 reaktioner på ”Bucket list: sommaren 2016

 1. Åh bra lista! Jag håller på med en likadan. Bra inspiration! Jag ska definitivt bada och läsa böcker. Och hångla. Att vara nykär på sommaren kräver mycket hångel. Ser fram emot att testa några av dina bästa recept också!

  Gilla

  • Åh jaaa! Nykär på sommaren, det finns ju bara inget bättre! Jag och min kille har varit ihop i 2,5 år – så den där mest intensiva nyförälskelsen har lagt sig. Men på sommaren lever den upp igen måste jag säga! Det är så pirrigt att bada, hångla i solen och sitta på uteserveringar tillsammans ❤

   Gilla

 2. Svar: Det där låter underbart, måste ha varit sååå häftigt att göra det på Nya Zeeland! Finns det foton / blogginlägg från den resan?! Kul att du vill följa oss, det ska verkligen bli spännande att se hur mycket vi kommer åka runt och var vi hamnar 😀

  Liked by 1 person

 3. Svar: Ja det är underbart!

  Åh fast vet du, jag tror man minns mer än vad man tror. Vi kreativa yrkesmänniskor / bloggare är ju lite fast i att vilja fota ALLT men resan, upplevelsen och känslan kommer du alltid att ha med dig. Ibland är det nästan farligt vad man tror man ska glömma om det inte finns på bild, jag är exakt likadan men försöker öva på att släppa på det där med fotandet i mitt vardagsliv för jag vet att det som verkligen betyder något det minns man ändå 🙂

  Men annars har du ju en bra anledning att åka dit igen 😉

  Gilla

  • Absolut, det tror jag ändå att du har rätt i! På ett sätt var det ganska härligt att ha noll fokus på att dokumentera. Även om jag särskilt kan ångra att vi inte köpte en gopro kamera för när vi sommade med vilda delfiner i havet!! Alltså vi hamnade ju i ett stim med hundratals delfiner och det var nog det häftigaste jag har upplevt i mitt liv ❤ ❤
   Ja, verkligen! Vill helt klart åka igen 🙂

   Gilla

 4. Skön bucketlist! Vi ska jobba i ungefär en månad nu (Peter som snickare och jag som forskare på uppdrag åt Gävle högskola). Samtidigt ska vi njuta av sommaren på husbåten förstås. Sen blir det en veckas pressresa till Tjeckien. Och sen blir det två veckor till Piteå där vi ska marknadsföra vår blogg på en jättestor mässa. Mycket kul på gång och mycket jobb!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s