Sista kvällen i maj

Boule

Den här sommaren har jag inte många lediga dagar, för jag ska vara flitig och bygga ut mitt cv och tjäna pengar. Jag har dock lovat mig själv att inte deppa ihop över det och göra det mesta av sommaren ändå. Det ska badas och parkhängas som fan! Typ som igår. Då strålade solen och det var långt över 20 grader, så jag och min kille bestämde oss för att träffas och ta oss ett dopp efter jobbet.

Först var jag dock bjuden på ett boksläpp av Gustav Johansson, som ligger bakom den grymma vegobloggen Jävligt Gott. Han firade nämligen att han släpper grillboken Jävligt God BBQ.

Boule boksläpp

På plats träffade jag den superhärliga matbloggsprisvinnaren Zeina från Zeinas Kitchen (lyckades visst bara ta en suddig bild). Hon var som alltid bjussig, rolig och öppen ❤
Det var intressant att snacka bloggstrategier med henne!

Boule boksläpp

Gustav bjöd på hamburgare från sin nya bok. De fick toppbetyg av mig och övriga gäster. Till burgarna serverade han en syrlig tabouli, som var inspirerad av Zeinas recept. Tummen upp för den också!

sommar

Tack för inbjudan Gustav! Vi verkar ha en liknande syn på vegokäk; smaken är det viktigaste.

Boule boksläpp

Sen var det dags för en bad-dejt i Tanto. Vattnet var svinkallt, men också uppfriskande. Jag är av åsikten att man aldrig ångrar ett bad, och det gjorde jag inte heller den här gången. När vi var färdigbadade kom vi på att nya Boulebar i Tanto har öppnat, så vi var tvungna att gå dit och testa deras mat + bärs i kvällssolen. Hur mysigt ser det inte ut att vara?

boulebar

Resaurangchefen för den nya grenen i Tantolunden är ingen mindre än min genomsköna gamla gymnasiepolare Måns. Vilken kille det är alltså. Han är skarp som få, sjukt duktig på att rita, SM-mästare i boule (!) och han har dessutom ett hjärta av guld. En stor bonus på att han hade fixat en generös vegomeny också. Jag återkommer när jag har hunnit testa alla rätter, men jag kan redan nu avslöja att den här mackan med brie, comté, tomat och dijon var en perfekt ostbomb.

sommar

Vi hade inte bestämt träff med några vänner, med det visade sig att en hel drös var där och invigde boulebanorna. Jag känner på mig att det här kommer att bli vårt nya vardagsrum de kommande månaderna!

Har du några tips för att göra det mesta av sommaren?

-Annie

Följ mig på bloglovin, instagram, pinterest och facebook

LÄS OCKSÅ: 
12 studentpresenter till vegetarianen
Bajstransplantationer, diethat och raw food-trams
Sista dagarna i Brighton

6 reaktioner på ”Sista kvällen i maj

  1. Åh vilken himla fin kväll det verkar va! ❤ Jag hoppas också på en sommar med massa häng och aktiviteter på kvällarna!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s