Bloggkärlek – 7 inlägg som du borde läsa

Annie

Internet är sprängfyllt med vassa och kreativa brudar som gör mitt liv lite roligare. Jag vågar knappt räkna hur många bloggar jag följer, men många är det. Och så vill jag ha det! Min skaparlust triggas och jag blir smartare av att ta del av allt välgjort material från dessa superkvinnor. Det är dags för mig att lyfta upp några lite extra. Varsågoda, sju intressanta + inspirerande + intelligenta inlägg från ett gäng mindre bloggare, som jag tycker förtjänar mer uppmärksamhet.

Dela mera, om länk-kärlek, bloggar och rekommendationer

elin

Om du inte följer Elin och hennes blogg Teknifik, måste du bara börja göra det! Älskar på riktigt allt hon rör vid. Kan liksom inte ösa ur mig nog med kärlek. Jag kommer att komma tillbaka till det flera gånger, var så säkra. För några dagar sen skrev hon ett fint och tankeväckande inlägg om hur alla kan dra nytta av mer länk-kärlek. Läs det.

7 fins DIY:s med växter
växter

Drömmen om att skapa en djungel här hemma lever än, trots att jag nyligen dödade tre murgrönor inom loppet av tre veckor. Med dessa DIY:s från Retrolover-Johanna kanske jag skulle bli mer motiverad att hålla igång vattningen?

Så skriver du bättre bloggtexter
skriv-battre-bloggtexter

Louise kan det där med att sätta guldkant på min tid på internet. Som nybliven bloggare törstar jag efter kunskap – och vilken lyx att få det serverat inne hos lugnochfin. Jag skulle säga att hennes inlägg riktar sig till alla som vill bli bättre på att uttrycka sig, inte bara bloggare. Läs, begrunda och spara!

8 digitala life hacks
vicky

Saker som gör livet på internet lättare – finns det något att inte gilla med Vickys lista?

4 anledningar till varför du ska våga tjäna pengar

Johanna skriver välformulerat om varför det är smart och hållbart att sträva efter att dra in pengar på det man älskar att göra. Hurra för detta! Jag blir så glad när bloggare vågar göra business av sin passion. Det är att sätta ett värde på sig själv. Mitt mål är att tjäna pengar på min blogg inom en snar framtid, och det är jag stolt över. Jag längtar tills jag kan börja skörda frukterna av min satsning. Det känns självklart. Jag har ju lagt ner oräkneligt antal timmar och min själ och mitt hjärta i den här bloggen.

Monthly Makers färg – DIY stänkmåla porslin
porslin

Okej, jag är övertygad – det är dags att bli en pysslig person. Mina matbilder skulle bli många snäpp snyggare med lite stänkmålade porslinsprylar. Tack för inspirationen Anna María!

Mango-salsa med ingefära, chili och koriander
mango

JA TACK. Jag vill dränka all mat jag äter med Linneas mango-salsa. Mmmm särskilt med tacos eller hennes burgare med sötpotatis och svarta bönor.

Jag hoppas på att få träffa så många som möjligt av det här gänget på helgens bloggkonferens, BBCON. Fyfan vad pirrigt och spännande det känns!

Kan du som läser tipsa om något blogginlägg som du gillar extra mycket just nu? 

– Annie

Följ mig på bloglovin, instagram, pinterest och facebook

LÄS OCKSÅ:
Bajstransplantationer, diethat och raw food-trams
12 studentpresenter till vegetarianen
Att besegra sin kroppsångest – 6 verktyg
Bästa sommarmaten – en lista

15 reaktioner på ”Bloggkärlek – 7 inlägg som du borde läsa

  1. Tack snälla du! Och så himla kul att ses nu på lördag! Undrar vad som kan bli av all länkkärlek i ett fysiskt rum med massor av bloggare?! Sjukt mycket bra energi tänker jag!!! Kommer bli fint! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s