Andra dagen i Brighton

Dags för fler somriga bilder och kärleksförklaringar till Brajjan!

I torsdags hade jag tomatröda kinder och Rudolf med röda mulen-näsa, så jag fick snällt hålla mig i skuggan. Jag bestämde mig för att hänga runt i The Lanes – Brightons färgglada och moderna version av gamla stan.

Brighton dag 2

Stockholm är underbart, men visst önskar jag att det fanns fler färgglada vimplar och gamla pubar i trånga gränder i min hemstad.

Brighton dag 2

Och palats!

Brighton dag 2

Men mest av allt önskar jag att det fanns fler utmärkta fler utmärkta vegetariska och veganska restauranger. Den här dagen fick jag i mig en makalöst god lunch på Food for friends. Till förrätt blev det det här penisformade underverket: tofufickor fyllda med shiitake och ris tillsammans med en gochujang-sås. Umamin var inte att leka med!

Vegetarisk mat Brighton

Till huvudrätt beställde jag en ostsufflé med getost på toppen, grillade grönsaker, pesto och en silkeslen jordärtskockspuré. Kände mig som en drottning.

Brighton dag 2

Trots solförbud var jag tvungen att ta strandpromenaden hem – för att ta ett foto av piren. Den är vacker att se på, men ett helveteshål att befinna sig på. Den huserar ett fullskaligt lökigt tivoli som kan ge vem som helst ett epileptiskt anfall. Håll dig borta från den!

Brighton dag 2

Jag knatade vidare längs stranden till den här sirliga skapelsen. Får jag av någon outgrundlig anledning för mig att gifta mig i framtiden är den här platsen en het kandidat.

Brighton dag 2

Sen var det dags att sätta på sig smink och att ta ett viktigt hår-beslut. Utsläppt eller uppsatt?

Annie Månsson

Annie Månsson

Det blev uppsatt eftersom jag inte ville doppa håret i maten/råka bajsa på det. Jag skulle nämligen träffa några gamla kollegor och käka på Pho. Vårrullar till förrätt och nudlar till huvudrätt. Supergott såklart. Det går alltid att lita på vietnamesiskt!

Brighton dag 2

Vegetarisk mat Brighton

Sen var jag dödstrött efter mitt hårda dagsverke av ätande och bloggande, så jag tackade för mig och gick hem och sov 12 sköna timmar. Klart slut!

-Annie

Följ mig på bloglovin’instagram, facebook och pinterest

LÄS MER: 
Första dagen i Brighton
En flytt till Brighton – om att utvecklas

5 reaktioner på ”Andra dagen i Brighton

    • Alltså då har jag bara visat hälften dessutom! Vill få människor att lova åka dit. Det är så sjukt enkelt också! 20 min med tåg från Gatwick-flygplatsen och 40 min från London Victoria. ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s