Första dagen i Brighton

Fy jävla fan vad jag lever life här borta kan jag ju säga! Jag bor i en kompis extrarum i en lägenhet med havsutsikt. Så fett. Nu blir det därför ett bildregn.

Brighton

Igår började jag dagen med en löprunda längs havet. Jobbigt som satan var det, trots att jag sprang kortare än vanligt. Men det var ljuvligt att pusta ut i gräset efteråt. Älskar känslan av power som infinner sig efter att jag har sprungit. Typ: Ha! Jag klarar fan allt!

Annie-havet
Sorry för kass kvalle på selfie-kameran. Prioriterar ej en dyr mobil. 

Jag ser mig inte som en naturmänniska, men jag blir allt lite salig när jag blickar ut över havet som smälter ihop med himlen i det saltiga soldiset.

Brighton

Efteråt var tvungen att dokumentera mitt hår som för länge sedan har passerat gränsen då det är en risk för att bajsa på det när man sitter på toa. Det har inte hänt – ännu 🙂

Brighton

Sen blev det att smälla av en selfie. Vi kan kalla den before-solbrännan.

Annie

Efter det var det såklart dags för MAT. För vad vore en matblogg utan det? Här ser ni min favoriträtt, på mitt bästa budgethak. Alltså fatta att en sjukt mättande rice bowl med världens krispigaste tofu går loss på 4.60 pund? Jag var också tvungen att ta en side i form av briljanta små tofu parcels. Slutnotan: 7.50. För bra!

Brighton

När maten var uppäten ville jag bara knata runt och *insupa atmosfären*. Sagt och gjort. Tog en massa bilder på alla färgglada hus.

Brighton

Brighton

Brighton

Brighton

Brighton

Brighton

Brighton

Brighton

Jag avslutade eftermiddagen med någon timme på stranden. Den badade i en stark vårsol och det var så jävla gött. Här någonstans glömde jag att jag har en blek och känslig hy. Big mistake.

Brighton

Varsågoda, selfien after solbrännan:

SolbrännaKids, använd solskydd för fan!

Trots nederlaget avslutades dagen på bästa tänkbara sätt. Med en vegansk 6-rättersmiddag med en av mina närmsta vänner från brajjan (mitt kärleksfulla smeknamn för staden ❤ ). Mer om det någon annan gång!

– Annie

Följ mig på bloglovin, pinterest, instagram och facebook

4 reaktioner på ”Första dagen i Brighton

  1. Mysigt med vimplarna på gatan. Personligen hyser jag en slags hatkärlek för England. Bodde i den mest charmiga och kriminella staden i landet (kanske inte helt sant, men du fattar) och otrivdes verkligen. Räddningen var alla utflykter till platser som Oxford, Stratford-upon-Avon, Birmingham etc. Då kunde jag insupa allt det fina med landet 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s