Nya äventyr och vegetarisk full English breakfast

Vegetarisk English breakfast

Vet ni vad? Jag har bokat en resa till min gamla hemstad Brighton över kristi himmelsfärd!! Det går inte att beskriva hur jävla pirrig och förväntansfull jag känner mig.

Vegetarisk English breakfast

Jag ska andas havsluft, umgås med vänner som jag inte har träffat på två år ❤ , vandra på välbekanta gator i det karaktäristiska soldiset, dricka pint efter pint med Guinness/torr cider/engelsk ale och givetvis äta en massa fantastisk mat.

Vegetarisk English breakfast

Självklart kommer det att dyka upp en Brighon-guide här så småningom. Men först vill jag fira med en vegetarisk full English breakfast!

Vegetarisk English breakfast

Avokado, tomater, vitlökfrästa champinjoner, smörstekt toast, baked beans, stekt ägg, HP-sås och det viktigaste av allt: hash browns – en ljuvlig potatisanrättning. Eftersom jag är lat och hungrig köpte jag potatisbullar, vilket visade sig vara ett genidrag så här i efterhand. Det är exakt samma sak som hash browns, men med ett annat namn. Gissa hur nöjd jag är över att ha upptäckt det!

Käkar du någon god söndagsfrulle eller har du några roliga vårplaner berätta om? Lämna gärna en kommentar – det är så roligt att få ta del av era liv. 

-Annie

Följ mig på bloglovin’instagram, facebook och pinterest

7 reaktioner på ”Nya äventyr och vegetarisk full English breakfast

  1. Jag har just ätit en stor smoothiebowl med hallon, jordnötssmör och kokosflingor. Perfekt söndagsfrulle! Åh vad fint med en inplanerad resa också! ❤

    Gilla

  2. Jag har en exceptionellt dålig söndag hittills så vi skippar den och istället passar jag på att tipsa om restaurangen Terre à Terre i Brighton. Den anses vara den bästa vegetariska restaurangen i England av många (även om jag föredrar Vanilla Black i London) – boka nu!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s