Samlade recept i mars

Mars är över och det blev en sjuhelvetes matbloggsmånad! Jag kämpade och slet med en 10-rätters vegansk påskbuffé som blev en riktig succé – högst upp på google och framlyft av metromode och expressensajten mittkok.se!

Jag gjorde dessutom inte mindre än fyra matiga våffelrecept, tre snabba pastasallader och lite annat smått och gott. Här har jag samlat allt på ett ställe. Länk till recepten i rubrikerna.

LÄS OCKSÅ:
– Mina samlade recept i februari

Bánh mí
banh miHar du inte testat att laga detta ännu? Gör det bara – så värt det! Perfekt om du vill impa på någon/dig själv.

Pasta med valnötter, tomat, spenat och feta
Pasta med valnötter och fetaKoka, hacka, blanda – klart!

Caprese med avokado
Caprese med avokadoLöjligt enkelt och smarrigt.

Grekisk pastasallad
grekisk pastasalladFör att oliver är ❤ ❤

Snabb ajvarbulgursallad
enkel ajvarbulgurMåste säga att den här förtjänar mer uppmärksamhet! Det går så snabbt och enkelt att röra ihop en ajvar- och honungsdressing och det blir riktigt rackarns gott ska du veta.

Vegansk skagenröra
vegansk påskbuffé
Det finns goda skäl till att det här är ett av mina populäraste recept.

Smördegspajer med svamp- och tofufyllning
Vegokäks påskbuffé, smördegspajSmördeg + svamp är en riktig publikfriare. Helt veganskt dessutom!
(Nästan all smördeg i butik är vegansk)

Sallad med citron- och timjanmarinerade belugalinser och kronärtskockorvegansk påskbuffé
En lyxig, matig och citronsyrlig sallad som funkar på såväl påskbord som till grillat.

Veganska gratinerade potatishalvor med ostsmakvegansk påskbufféPotatis + fett + salt är som bekant en ofelbar kombination.

Svamp- och nötpuckar med smak av timjanvegansk påskbuffé, svampbollar
En ny upptäckt och favorit här hemma.

Morotsbrödvegansk påskbuffé

Ett saftigt bröd som sköter sig själv.

Sötpotatisröra,vegansk senapssill, edamame- och myntaröra och basilika- och citronmajonnäsvegansk påskbufféAlla måltider blir bättre med några röror!

Avokado eggs BenedictAvokado Benedict på våfflorEn krämig brunchdröm.

Våfflor med veganskagenVeganskagen våfflor
Varför inte lite skagen på våfflorna också?

BruschettavåfflorVeganska våfflor, bruschettaBruschetta fungerar lika bra på våfflor som på bröd.

Veganska sötpotatisvåfflor med pulled oumphveganska våfflor med pulled oumphRiktigt maffiga veganvåfflor – ett mycket populärt recept.

Vegansk citronpasta med kronärtskocka och belugalinserKronärtsskocka- och citronpastaPerfekta bjudrätten, då den är lyxig, smakrik och enkel att lyckas med.

Vad har du lagat och ätit i mars? Lämna gärna en rad i kommentarsfältet om du har ett tips på något gott som jag inte får missa!

-Annie

Följ mig på bloglovin’instagram, facebook och pinterest

15 reaktioner på ”Samlade recept i mars

  1. Hej! Alltså, jag har totalt snöat in på vietnamesisk kycklingsallad – superlätt att vegofiera. Istället för kyckling, ta tofu/tempeh och låt ligga i marinad med lite soja, sesamolja och bankat citrongräs/limeblad en stund innan tillagning (tror det gör sig bäst som ungsstekt i det här receptet för lite annan textur) och byt ut fisksåsen i dressingen mot antingen mörk soja eller misopasta. Hör av dig om du testar! 🙂

    http://mormorsplommonmarmelad.blogspot.se/2016/03/vietnamesisk-kycklingsallad.html

    Gilla

  2. Så himla härligt att det gott så bra för dig – du har ju levererat top notch-kvalitet från start så det förvånar mig inte! måste ligga mycket jobb bakom att kreera så bra recept och ta snygga bilder och jag är glad att du får lön för mödan!

    Gilla

    • Finaste och bästa kommentaren! Mitt hjärta bara sväller ❤ Och ja, herre vad tid jag lägger på denna blogg. Jag vill bli mycket mycket skickligare på det jag gör och det kräver verkligen en massa övning!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s