Våfflor med veganskagen

Veganskagen våfflor

Möjligheterna med vegansk skagenröra är oändliga! Självklart finns det på ditt påskbord, men gör dig själv en tjänst och ät det betydligt oftare än så. Lagom till våffeldagen ska du såklart tjoffa på din röra på en frasig våffla ❤

Gillar du potatis (vem gör inte det?) föreslår jag att du satsar på att grädda potatisvåfflor – spana in det här receptet hos bloggen ”våra oköttsliga lustar”.

Mitt recept på vegansk skagenröra hittar du i det första inlägget från min veganska påskbuffé.

Om jag inte gör potatisvåfflor kör jag på följande standardreceptet för matiga veganvåfflor:

Veganska våfflor

50 g mjölkfritt margarin
3 dl soja- eller havremjölk
2 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 tsk bakpulver

Smält margarinet. Blanda mjöl, salt och bakpulver i en stor skål. Häll i mjölken och vispa så att det inte blir några klumpar. Tillsätt det smälta margarinet och grädda i ett infettat våffeljärn. Dränk dina nygräddade våfflor i veganskagen!

Vill du spara mina recept och inte missa nya inlägg? Bloglovin’ är toppen för det!

Veganskagen våfflor
Tänk att det fanns en tid då jag var skeptisk till vegansk skagenröra?? 

Imorgon väntar ett till inlägg om matiga veganska våfflor. Ses då!

-Annie

Jag finns på Bloglovin’, Instagram och Facebook

Du kanske också gillar:
– Vietnamesiska mackor, bánh mí
– Mina samlade recept i februari
– Enkel ajvarbulgursallad

11 reaktioner på ”Våfflor med veganskagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s