Samlade recept i februari

Februari var månaden då jag äntligen bestämde mig för att börja blogga! Det är det bästa jag har gjort på länge och jag är alldeles överväldigad av responsen som jag har fått från er – alla grymma läsare ❤ <3. Nu säger jag dock gladeligen hej då till vintern och hej till våren och mars. Månaden då det är internationella kvinnodagen, min födelsedag, vårdagjämningen och våffeldagen. Och påsken! En av mina favorithögtider. Allra helst går jag in i en mild påskpsykos med allt som hör till: påskmat, pynt och påskkärringutklädnad. Ni kan redan nu göra er redo på en helvegetarisk påskbuffé som heter duga :)))

Men nu saktar vi i backarna här och börjar med att summera februari genom att samla alla månadens bloggrecept på ett och samma ställe. Klicka på bildrubrikerna för att komma till recepten. 

Frasiga halloumi/tofutacos med ananassalsa, inlagd kål och jalapeñomajonnäsTofutacos
Det godaste jag vet just nu.

Megakrämig soltorkad tomat-carbonaraSoltorkad tomat-carbonaraVego-carbonaran som har blivit en riktig kioskvältare vill du inte missa!

Snabb vegansk bouillabaisse med olivfocacciavegan boulliabaisse
Enkel, men lyxig soppa tillsammans med morsans bästa olivbröd.

Veganska lyxtaxos med mangoguacamole och chipotlesvampvegan tacos with mango guacamole and chipotle mushroomsTacos med extra allt kan ju bara inte bli fel.

Frasiga raggmunkar med rökig knaperstekt tofuVegansk raggmunkRaggmunkar är väl egentligen en slags socialt accepterad form av chipsmiddag? Det känns bra i min bok.

Pulled oumph tacos med veganskt creamed corn
Oumph and creamed corn tacosLite mer helvegetariska tacos kan inte skada.

Friterad halloumi i ölsmet, potatismos och kall dill- och gräslökssåsBeer battered halloumi, mash with dill/chives/lemon-sauceHalloumi + panering = ❤

Vegansk misosoppa med pasta, svamp och tofuMisosoppa med pastaBakisräddaren och umamibomben.

Ja, och det var allt för den här månaden! Nu blickar vi fram mot plusgrader, krokusar, sopade cykelbanor, basilika som överlever på fönsterbrädan och ett ohämmat påskfrosseri.

– Annie

Följ mig på bloglovin, pinterest, instagram och facebook

13 reaktioner på ”Samlade recept i februari

  1. Vilket roligt inlägg! Tänker typ modebloggssammanfattning ”what I wore: February” fast, så mycket bättre, pga MAT!

    Ser så fram emot basilika som överlever på fönsterbrädan! (Skriver detta medan jag kastar en medlidsam blick på den plantstackarn jag köpte i förra veckan som står redo på köksbänken för en enkeltur ned i komposten. Min sambo påstår att jag kvävde den genom att inte ta bort plasten runt (!!!))

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s